Steigerbuizen

Steigerbuizen

Van stalen en aluminium tot zelfs houten ‘steigerbuizen’

Voor alle verschillende soorten stalen, aluminium en zelfs houten steigerbuizen bent u van harte welkom bij steigerbuisgroothandel.nl. Wij bieden een breed assortiment, waardoor u altijd de steigerbuis vindt die geschikt is voor de door u gewenste toepassing. In verschillende diameters én op maat gemaakt. Wilt u steigerbuizen kopen? Bij ons bent u voor alle mogelijkheden aan het juiste adres.

Steigerbuizen in huis, op kantoor en in uw winkel

U kent steigerbuizen waarschijnlijk voornamelijk van werkzaamheden aan gevels. Maar steigerbuizen kunnen voor eindeloos veel doeleinden gebruikt worden. Wat denkt u van de perfecte op maat gemaakte robuuste steigerbuiskast of een trendy tafel van steigerbuis? En steeds vaker ziet u een perfecte productpresentatie of winkelinrichting van steigerbuizen. Heel eenvoudig tovert u van steigerbuis een handig meubel.

Steigerbuis op maat

Wij maken steigerbuizen voor u op maat. Natuurlijk kunt u zelf de steigerbuis zagen, maar wij leveren de buizen op de millimeter nauwkeurig. Vervolgens kunt u na ontvangst van uw bestelling direct uw ontwerp bouwen.

Verschillende soorten

Steigerbuisgroothandel.nl verkoopt steigerbuizen die geschikt zijn voor alle toepassingen en doeleinden.

Zwarte steigerbuis

Met zwarte buizen bouwt u eenvoudig een kast, tafel of kledingrek. De donkere kleur geeft veel sfeer.

Witte steigerbuis

De witte buizen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Perfect voor het creëren van een minimalistische, frisse uitstraling.

Steigerbuis mat goud

Stoere buizen in stijlvol goud. In huis, op kantoor of in uw winkel creëert u eenvoudig een chique stijl.

Stalen steigerbuis

Deze buizen zijn thermisch verzinkt en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Aluminium steigerbuis

De lichtgewicht steigerbuizen zijn geschikt voor reclameframes en hekwerken. Uiteraard kunt u ook meubels maken van dit materiaal.

Rondhout

Rondhouten ‘steigerbuizen’ zijn gemaakt van blank grenen hout. Behandel de buizen met beits of wash voor een vintage of modern effect.

Steigerbuis onbehandeld

De onbehandelde steigerbuizen zijn antraciet van kleur. Gebruikt u deze steigerbuizen buiten, dan gaan ze binnen korte tijd roesten. Dit geeft een extra robuust effect.

Steigerbuismaten

U kunt de steigerbuizen direct online in onze webwinkel bestellen, in verschillende diameters en met een lengte van 50 millimeter tot 6000 millimeter. Behalve wit en zwart, deze buizen zijn verkrijgbaar in een lengte van 2 en 3 meter.

Steigerbuisbenodigdheden

Alle benodigdheden om met steigerbuizen aan de slag te gaan bestelt u bij steigerbuisgroothandel.nl. Koppelingen, betonblokken, gereedschap, wielen en expanders. Maar ook wash, inbusboutjes en schroeven. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de benodigdheden? We staan voor u klaar.

Steigerbuis kopen

Bestellen bij steigerbuisgroothandel.nl is heel makkelijk: kies de diameter en de gewenste lengte, u ziet dan direct de prijs per steigerbuis. Kies vervolgens hoeveel steigerbuizen u wilt en leg ze in uw winkelmandje. Wilt u advies over steigerbuizen en toepassingen? Bel dan 0318 - 50 42 81 (bereikbaar van 8.30 tot 16.00 uur).

Steigerbuizen

Wacht a.u.b...