Steigerbuiskoppelingen

Steigerbuiskoppelingen

Verschillende buiskoppelingen voor ieder ontwerp

Wilt u bijvoorbeeld een door uzelf ontworpen meubel van steigerbuizen maken? Dan gebruikt u verschillende koppelingen voor de montage. Door steigerbuizen met de steigerbuis koppelingen te combineren bouwt u eenvoudig ieder ontwerp. De steigerbuiskoppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, dus is er altijd een buiskoppeling die bij uw wens past.

Mogelijkheden met koppelingen

Door de vele verschillende buiskoppelingen zijn er eindeloos veel mogelijkheden om te bouwen met steigerbuizen. Onder andere hoekstukken, T-stukken en kniestukken zorgen dat u de buizen kunt plaatsen en koppelen hoe u maar wilt. Maak de meest originele ontwerpen, zoals een tuintafel met open dak.

Verschillende soorten koppelingen

U kunt kiezen voor stalen steigerbuis koppelingen, aluminium steigerbuis koppelingen, vierkante koppelstukken of zwarte buiskoppelingen. Deze zijn vervolgens verkrijgbaar in verschillende varianten.

• Steigerbuiskoppeling zwart

Wilt u een ontwerp uitvoeren voor binnen met zwarte steigerbuizen? Dan kiest u voor de bijpassende zwarte koppelingen om er een geheel van te maken.

• Steigerbuiskoppeling wit mat

De witte buiskoppelingen zijn net als de witte buizen geschikt voor binnen- en buitengebruik.

• Steigerbuiskoppeling staal

Onze thermisch verzinkte stalen koppelingen zijn geschikt voor buiten en binnen. 

• Steigerbuiskoppeling aluminium

Aluminium is een prachtig, licht materiaal. Steigerbuisgroothandel.nl heeft een ruim assortiment aluminium buiskoppelingen, passend bij de aluminium buizen.

• Steigerbuiskoppeling onbehandeld

Deze onbehandelde koppelingen zijn antraciet van kleur en worden gebruikt in combinatie met onbehandelde steigerbuizen. Gebruikt u ze buiten? Deze koppelingen en buizen worden onder invloed van vocht roestkleurig.

Steigerbuiskoppeling vierkant aluminium

Deze vierkante buiskoppelingen gebruikt u in combinatie met vierkante steigerbuizen. 

Eenvoudig in gebruik

Wat u ook wilt maken, u zet het zo in elkaar met de juiste buiskoppelingen. In de koppelstukken zijn de inbussen al voorgemonteerd. U hoeft alleen de juiste maat inbussleutel en eventueel de afdekkappen er zelf bij te kiezen. Twijfelt u of u de juiste exemplaren heeft gekozen? Neem contact met ons op, dan kijken we even met u mee.

Combineren

Witte buizen met zwarte koppelstukken. Of gouden buizen met witte of zelfs zwarte koppelingen. Voor een extra origineel effect kunt u de verschillende koppelstukken en buizen combineren. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

We helpen u graag

Welke koppeling u kiest, hangt af van de toepassing en het type steigerbuis dat u wilt gebruiken. Wilt u advies over steigerbuis koppelingen en toepassingen? Via het chatscherm rechtsonder op deze pagina kunt u uw vraag stellen of bel 0318 - 50 42 81 (bereikbaar van 8.30 tot 16.00 uur).

Steigerbuiskoppelingen

Wacht a.u.b...