Koppelingen staal

Stalen buiskoppelingen

Verzinkte stalen koppelstukken voor binnen en buiten

Bij steigerbuisgroothandel.nl vindt u een groot assortiment verzinkte steigerbuis koppelingen. Eindelijk heeft u heel eenvoudig voor ieder doel de geschikte stalen koppeling. Deze koppelstukken van staal zijn thermisch verzinkt en geschikt voor binnen- en buitengebruik. In combinatie met stalen steigerbuizen bouwt u iedere sterke constructie.

Eenvoudige en snelle montage

Net als alle andere buiskoppelingen zijn ook verzinkte steigerbuis koppelstukken eenvoudig en snel te monteren. Het montagesysteem bestaat uit een combinatie van buizen en koppelingen. Bestelt u de stalen steigerbuis koppelingen bij steigerbuisgroothandel.nl, dan worden deze automatisch geleverd met bijbehorende stelschroeven. Met een inbussleutel draait u deze stelschroeven aan, waardoor de koppeling vast tegen de buis komt te zitten.

Eenvoudige en snelle demontage

Zo eenvoudig als u de steigerbuis koppeling van staal monteert aan de steigerbuis, zo makkelijk haalt u de constructie ook weer uit elkaar. Het eenvoudige demonteren maakt van aanpassen, verplaatsen of tijdelijk opslaan kinderspel.

Koppelingen verzinkt staal

De stalen buizen en koppelingen worden in een bad van vloeibaar zink legering gedoopt. De laag zink die zich om de stalen koppeling en steigerbuis vormt, dient als barrière tegen schadelijke invloeden. Vervolgens zijn de verzinkte stalen buiskoppelingen en steigerbuizen ideaal voor buitengebruik, want ze zijn beschermd tegen roest. Daarnaast zijn ze erg sterk, dus perfect geschikt voor het zware werk. Binnenshuis geven stalen koppelingen en buizen een industriële look.

Verschillende diameters verzinkte buiskoppeling

De stalen buiskoppelingen zijn te bestellen voor steigerbuizen met verschillende diameters: 21,3 mm, 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm, 48,3 mm en 60,3 mm. Vervolgens zijn er in deze diameters vele varianten voor alle doeleinden. Van T-stuk, hoekstuk en voetplaat tot beugels en dragers. Ook bestelt u direct de accessoires die u nodig heeft. Denk hierbij aan steigerhoutplanken voor bijvoorbeeld uw zelfontworpen kast, plastic afdekdoppen voor de perfecte afwerking en schroeven om uw constructie aan de muur te bevestigen.

Verzinkte steigerbuis koppeling in het interieur

Als doe-het-zelver bouwt u eenvoudig de mooiste meubels van stalen steigerbuizen. Omdat wij de koppelingen en buizen op maat aanleveren, ontvangt u een eenvoudig bouwpakket. In no time brengt u een industriële sfeer aan in uw huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze meubels voor inspiratie.

Direct online bestellen

U kunt de verzinkte koppelstukken direct online in de webshop bestellen, in verschillende diameters. Kies de diameter en de koppeling, kies vervolgens hoeveel koppelingen u wilt en leg ze in uw winkelmandje. Alle koppelingen zijn voorzien van inbusboutjes.

Koppelingen staal

Wacht a.u.b...