Overige producten

Overige producten

Alle benodigdheden om te bouwen met steigerbuizen

Op steigerbuizengroothandel.nl vindt u alle benodigdheden om alles te creëren met steigerbuizen. Zo bieden we naast de buizen en koppelingen ook een compleet assortiment van overige materialen, zoals steigerhoutgereedschap, steigerhout wash, schroeven, zwenkwielen en expanders. Hieronder vindt u een overzicht.

Betonblokken en betonplaten

Bouwt u een flinke kast, dan zijn stabiliteit en veiligheid extra belangrijk. De betonblokken  en steigerbuis betonplaat zorgen voor een extra stabiele en sterke basis. Alle betonblokken zijn geschikt voor buitengebruik. U kunt de steigerbuis betonblokken direct online bestellen in verschillende uitvoeringen

Steigerbuisgereedschap

Van doppen voor ratels en inbussleutels tot torx-bitjes om de inbussen goed en snel te monteren.

Wielen en expanders

Ons aanbod van verschillende soorten en formaten wielen om bijvoorbeeld uw meubel mobiel te maken zorgt dat u direct uw gewenste product kunt bestellen. Tevens vindt u bij ons expanders om de wielen aan de ronde steigerbuizen te bevestigen.

Wash voor steigerhout

Heeft u zelf een meubel ontworpen waar planken voor gebruikt worden? Met steigerhout wash zorgt u dat de planken de perfecte bijpassende look krijgen. Creëer een vintage-look of gebruik white wash voor een strakke stijl. Heel eenvoudig maakt u het totaalplaatje compleet.

Inbusboutjes

De geharde stelschroeven worden voorgemonteerd bijgeleverd in de steigerbuis koppelstukken. U bestelt de juiste maat inbusboutjes en afdekkappen er eventueel eenvoudig los bij.

Schroeven

Voor extra veiligheid bevestigt u bijvoorbeeld uw wandmeubel aan de muur. Wij bieden daarom een assortiment schroeven en torx-bitjes om dit voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Tafelbladen

Een onderstel voor een tafel maakt u eenvoudig en precies naar wens met steigerbuizen. Het perfect passende tafelblad mag hier vervolgens niet bij ontbreken. Bij steigerbuizengroothandel.nl bestelt u eenvoudig een stevig en krasvast tafelblad van opgedikt of massief eiken.

Zwarte schroeven

Zwarte schroeven zijn perfect geschikt om metaal op hout te monteren. De kop van deze schroef en het schroefdraad over de hele lengte zorgen dat het hout en metaal strak tegen elkaar worden getrokken. Een ander groot voordeel is de hoogwaardige coating over de schroef, waardoor hij extra lang mee gaat.

Meer informatie

Met de juiste producten maakt u binnen een mum van tijd gebruik van de perfecte steiger of geniet u van uw eigen ontworpen producten van steigerbuizen. Heeft u vragen over onze producten? We helpen u graag. Voor advies belt u 0318 - 50 42 81. We staan u tussen 8.15 en 17.00 uur graag te woord.

 

Overige producten

Wacht a.u.b...