Tafelbladen

2 artikel(en)
2 artikel(en)

Tafelbladen

Genieten aan uw eiken tafelblad

Stel u zit op zondagochtend met het hele gezin te ontbijten. Of u moet ’s avonds nog wat werk doornemen. Dan zit u toch veel lekkerder aan de perfecte tafel? Het liefst een die zelf ontworpen is en daardoor geweldig bij uw smaak en interieur past. De mooiste eiken tafelbladen bestelt u bij ons. Deze houtsoort is met vrijwel ieder interieur te combineren en komt altijd mooi tot zijn recht.

Zelf een tafel ontwerpen

Een tafel is veel meer dan vier poten met een tafelblad erop. Het is het meubel waaraan u kunt ontspannen én u maakt er een statement mee in huis. De mogelijkheden om het perfecte exemplaar te creëren zijn eindeloos. Uiteraard zijn er verschillende maten eiken tafelbladen, die u perfect combineert met een onderstel van steigerbuis. Eenvoudig maakt u de tafel die perfect bij uw huis past.  

Hulp bij het ontwerpen

U heeft een idee van wat u wilt, maar weet niet hoe u dit kunt realiseren? Wij staan voor u klaar! Met een simpel schetsje of vaag idee kunnen wij al aan de slag. We nemen de mogelijkheden met u door en vertellen u graag meer over de beste materiaalkeuzes. Samen trekken we uw ontwerp naar een hoger plan, zodat u binnenkort thuis trots geniet van het perfecte plaatje.

Styling op tafel

Wilt u een strakke uitstraling, dan kiest u voor een eenvoudige vaas met eucalyptusbladeren of takken met bessen om te combineren met uw steigerbuistafel met eiken tafelblad. Wilt u het wat meer laten leven? Plaats dan bijvoorbeeld een stapel boeken met daarop een stolp met een beeldje erin op het eiken blad. Zet daarnaast een verzameling planten en een flinke kandelaar. Of plaats de tafel met een kant tegen de muur tegen een wandpaneel van steigerhout. Zet er lijsten tegenaan en plak een mooie spreuk op het paneel. Uw tafel is de hele dag bijzonder en u heeft nog genoeg ruimte om te zitten. De perfecte duurzame lamp erboven en u bent klaar.

Meer info

Wilt u met deze inspiratie zelf aan de slag? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Bel tijdens kantooruren naar 0318 - 50 42 81.

 

Wacht a.u.b...