Steigerbuis

De steigerbuis is herontdekt door slimme ontwerpers en handige bouwers

SteigerbuisDe oorspronkelijke steigerbuis (ook wel steigerpijp of foutief stijgerbuis genoemd) is gemaakt van staal en gegalvaniseerd zodat het bestand is tegen vocht en vuil en dus niet roest. Ze werden in het verleden vooral gebruikt voor het bouwen van bouwsteigers. Tegenwoordig zijn de gebruiksmogelijkheden dankzij slimme ontwerpers enorm uitgebreid.

Een steigerbuis biedt eindeloze mogelijkheden

Steigerbuis wordt gebruikt voor veel meer toepassingen dan waar het oorspronkelijk voor werd ontwikkeld. Het materiaal is helemaal herontdekt door winkelinrichters, meubelbouwers, architecten en hobbyisten. De mogelijkheden die de steigerbuizen bieden zijn eindeloos en dat maakt ze erg gewild. Kijk bij onze meubels voor inspiratie.

Wat kunt u allemaal met steigerbuizen?

We leveren steigerbuizen voor meubels, maar ook voor standbouw, magazijninrichting, hekwerken en winkelinrichting. Steigerbouwgroothandel.nl levert niet alleen aan professionals. Ook als particulier, zzp-er, hobbyist of kleine ondernemer bent u bij ons voor zilverkleurige en zwarte steigerbuizen tegen zeer voordelige groothandelsprijzen aan het juiste adres.

Welke soorten buizen zijn er?

We verkopen buizen van staal, aluminium en hout. De stalen buis verkopen we ook in het zwart. Voor elke toepassing is er de juiste buis. Hieronder leest u de meest voorkomende toepassingen. Wilt u graag de beste stalen buizen kopen? Koop uw steigerbuis online bij ons familiebedrijf dat beschikt over meer dan 60 jaar ervaring.

Stalen steigerbuis is duurzaam en robuust

De stalen buis is -in tegenstelling tot de aluminium buis- het meest interessant bij gebruik in de buitenlucht door de goede bestandheid tegen weersinvloeden. Ze worden veel gebruikt bij het maken van buitenmeubels. Stalen buizen kopen doet u vooral als u verzekerd wilt zijn van een duurzame, robuuste en extra stevige constructie.

De stalen buis voor de mooiste loungemeubels

Steigerhouten meubelen worden voor een nog opvallendere moderne look steeds vaker gecombineerd met steigerbuismateriaal. De robuuste, ambachtelijke uitstraling maakt ze tot echte blikvangers. Bijkomend voordeel is dat ze door het gebruik van steigerbuismateriaal erg sterk en duurzaam zijn. Kijk ook eens bij ons assortiment in steigerhout.

Stalen buizen voor winkelmeubels

SteigerbuisSinds de ruwe, industriële trend zijn intrede deed in de woning- en winkelinrichting worden de stalen buizen steeds meer gebruikt voor kledingrekken en tafels. Een voordeel van staal is dat kledinghangers makkelijk over de stalen constructie schuiven en dat het erg sterk is. De aluminium buis is daarvoor minder geschikt en gaat vaak na enige tijd doorhangen.

Voordelen voor winkelinrichting

Voordeel van het gebruik van steigerbuis is niet alleen de duurzaamheid en robuustheid. Een groot voordeel is ook dat door het gebruik van steigerbuisconstructies het doorzicht in de winkels behouden blijft. De aandacht gaat niet naar het meubel, maar naar het te verkopen product. Daarnaast is de constructie flexibel en kunt u deze in lengte, breedte of hoogte aanpassen als daar behoefte aan is.

Zwarte steigerbuizen voor een extra dimensie

Wilt u een extra dimensie geven aan het meubelframe kies dan voor zwarte steigerbuizen van staal. Steigerbuis zwart is erg mooi voor bijvoorbeeld een steigerbuis kapstok of een bed of kast. Het steigerbuis zwart met zwarte koppelingen geeft ook aan een winkelinrichting een speciale touch.

Aluminium steigerbuis voor licht gebruik

Aluminium is veel lichter dan staal. Daarom is de aluminium buis erg geschikt bij het maken van toepassingen die makkelijk verplaatsbaar moeten zijn en geen groot gewicht dragen. Ze worden veel gebruikt voor reclamezuilen en frames voor reclamedoeken.

Houten buis

SteigerbuisNaast aluminium en stalen buizen verkopen we ook ronde houten buizen. We verkopen deze veel voor loungesets in de tuin, bedden, tafels, maar ook voor bijvoorbeeld een trendy modern hekwerk rond de zoldertrap of voor een steigerbuis kapstok. Ook voor diverse sporttoepassingen zoals de ballet-barre zijn de houten buizen perfect toepasbaar.

De finishing touch met onze accessoires

Niet alleen de kleur en het materiaal geven de meubels hun uitstraling, maar ook de bevestiging is daarbij belangrijk. We verkopen diverse soorten steigerbuis-koppeling en andere accessoires. Bekijk onder meer onze steigerbuis-koppelingen in steigerbuis zwart en zilvergrijs en in staal en aluminium.

Twee linkerhanden of geen tijd?

We kunnen ons voorstellen dat u enthousiast bent geworden door de vele voorbeelden bij steigerbuisgroothandel.nl. Heeft u zelf niet de mogelijkheden om uw droommeubel te maken? Wij leveren ook materiaal op maat en kunnen zelfs uw eigen ontwerp kant-en-klaar bij u leveren of af monteren.

Steigerbuis kopen doet u voordelig bij steigerbuisgroothandel.nl

We verkopen alle gangbare soorten steigerbuis online uit voorraad. Dat geldt ook voor de verschillende bevestigingsmaterialen zoals steigerbuis-koppelingen. Wilt u voor eigen gebruik stalen steigerbuis online kopen? Door onze groothandel zijn wij in staat om ook particulieren de voordeligste prijzen te bieden.

Advies nodig of meer weten?

Op werkdagen kunt u bij ons terecht in Veenendaal. Maar voor vragen over steigerbuis kopen kunt u ons ook alle werkdagen bereiken op 0318-504281. Liever via de mail? U mailt ons op info@steigerbuisgroothandel.nl.

✓ Familiebedrijf met 60 jaar ervaring ✓ Grootste voorraad in Europa ✓Voor 14.30 uur besteld, de eerstvolgende werkdag in huis ✓ Veilig betalen ✓ Garantie ✓ Gespecialiseerde klantenservice

Wacht a.u.b...