Steigerhout

3 artikel(en)
3 artikel(en)

Steigerhout

Snel een trendy interieur met steigerplanken

Steigerhout is niet meer weg te denken uit ons interieur. En terecht, want met de steigerhouten planken maakt u de mooiste meubels die bij iedere stijl passen. Ze geven veel sfeer en zijn voor vele doeleinden te gebruiken. Zo maakt u uw steigerbuismeubel af door er bijvoorbeeld plankjes van steigerhout in te plaatsen. Of maakt u uw door uzelf ontworpen meubel van vintage steigerhout.

Verschillende soorten steigerhout

Bij ons vindt u veel verschillende soorten steigerplanken. Van nieuw en gekramd tot gebruikt of grijs steigerhout. Maar ook voor trendy vintage steigerhout kiest u voor steigerbuisgroothandel.nl. Kies de uitvoering die past bij uw toepassing en uw wensen. Zo kunt u uw ideeën omzetten in uw eigen design.

Afmetingen steigerhout

Alle steigerplanken wegen ongeveer 3 kilogram per meter. De kopmaat van de planken is ongeveer 200 x 32 millimeter ongeschaafd. U heeft de keuze uit de volgende soorten:

Steigerplank vintage, afmeting: 250 x 20 x 3 cm.

Steigerplank nieuw, afmeting: 250 x 20 x 3 cm.

Gebruikte steigerplank, afmeting: 250 x 20 x 3 cm.

Steigerhout voor binnen

Steigerhout heeft een stoere, sfeervolle uitstraling en de planken zijn heel eenvoudig te bewerken. Een aantal jaar geleden waren steigerhouten meubels vooral te zien in de tuin: een loungebank met zachte kussens om eindeloos veel zomers van te genieten. Nu worden de steigerplanken steeds vaker ook in huis gebruikt. De perfecte kast of tafel als eyecatcher is al snel gebouwd. En een wandpaneel van deze planken zorgt voor oneindig veel sfeer. Met de juiste wash maakt u uw interieur nog meer eigen. Vervolgens kunt er eindeloos veel kanten mee op. Op vintage steigerhout past zowel een vintage bloemenvaasje als een stapel boeken met een stoere plant. Oude spullen en nieuwe producten mogen gecombineerd worden. U kiest zelf welk statement u wilt maken met uw eyecatcher.

Bestel direct, dan heeft u de steigerplanken morgen in huis

Heeft u al een ontwerp voor uw meubel? Dan kunt u het steigerhout direct online bestellen, in verschillende uitvoeringen. Kies de uitvoering en het aantal en leg het in uw winkelmandje.

Als u voor 15.00 uur bij ons bestelt, dan leveren we uw producten de volgende dag al af. Weet u nog niet precies wat u wilt of wat u ervoor nodig heeft? We denken graag met u mee. Voor advies over steigerhout en toepassingen belt u 0318 - 50 42 81 (bereikbaar van 8.30 tot 16.00 uur).

 

Steigerhout

Wacht a.u.b...