Veilig online betalen

Buckaroo Online Payment Services handelt wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen af bij financiële instellingen zoals banken en creditcardmaatschappijen. Buckaroo voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door Buckaroo geen creditcardgegevens worden vastgelegd waar derden misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiligingstandaard SSL.

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol dat gebruik maakt van een public key encryption-technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internetservers. De integriteit en de verificatie van de berichten én de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien u zich op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Buckaroo wordt een aantal keer per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt.

Buckaroo verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden. In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Buckaroo dit altijd melden aan de daarvoor bevoegde justitiële instantie.

Wacht a.u.b...