Steigerbuiskoppelingen

Op zoek naar steigerbuiskoppelingen?

U bent op zoek naar steigerbuiskoppelingen? Dan bent u bij Steigerbuisgroothandel.nl aan het juiste adres. Ons grote aanbod steigerkoppelingen zorgt dat u altijd de juiste diameter voor de verschillende toepassingen vindt. Voor zowel binnen- als buitengebruik leveren wij de steigerpijp koppelingen met bijpassende buisklemmen. U kiest uit koppelingen steigerbuis wit mat, zwart, staal gegalvaniseerd, onbehandeld, rond aluminium en vierkant aluminium. Uiteraard leveren we ook bijpassende buizen; bekijk direct ons assortiment steigerbuizen.

Bestelt u vandaag, dan heeft u uw steigerbuis koppelstuk, de steigerbuisklem of andere steigerbuis onderdelen in de meeste gevallen morgen al in huis! We leveren alleen de beste kwaliteit.

U kunt niet zonder buiskoppelingen

Wilt u bijvoorbeeld een tafel of kapstok maken van aluminium steigerbuizen? Of voor andere toepassingen gebruiken? Dan kunt u niet zonder steigerkoppelingen. Bij Steigerbuisgroothandel.nl vindt u een groot assortiment en bestelt u de steigerpijp koppelingen en andere steigerbuis onderdelen snel en voordelig. Als u vandaag voor 15.00 uur bestelt, heeft u de buiskoppelingen in de meeste gevallen morgen al in huis.

Assortiment Steigerbuiskoppelingen

Onze verschillende kleuren en diameters van de koppelingen met bijpassende steigerbuis onderdelen zorgen dat u kunt maken wat u wilt.

  • Witte steigerbuis koppelingen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en verkrijgbaar in verschillende diameters: 26,9 mm, 33,7 mm en 42,4 mm. 
  • Zwarte koppelingen steigerbuis zijn verkrijgbaar in verschillende diameters doorsnede: 21,3 mm26,9 mm33,7 mm42,4 mm en 48,3 mm.
  • Staal gegalvaniseerde (thermisch verzinkte stalen koppelingen) steigerkoppelingen worden geleverd in de diameters: 21,3 mm26,9 mm33,7 mm42,4 mm48,3 mm en 60,3 mm.
  • Onbehandelde buiskoppelingen zijn antraciet van kleur en kunnen ook buiten gebruikt worden, mits u ze behandelt. Onbehandelde steigerkoppelingen worden onder invloed van vocht roestkleurig.

Beschikbaar in de diameters 26,9 mm, 33,7 mm en 42,4 mm.

  • Aluminium buiskoppelingen bieden we in vijf verschillende diameters: 27 mm, 33 mm, 42 mm, 48 mm en 60 mm. 
  • Vierkante koppelingen steigerbuis kunt in bestellen in de diameter 25 mm en 40 mm.

Uw eigen ontwerp met steigerbuizen en buiskoppelingen

Een zelf ontworpen tafel, een op maat gemaakte kapstok en een in het oog springende kast. Vol trots maakt u binnenkort gebruik van uw zelfgemaakte steigerbuismeubels. Precies uitgevoerd zoals u wilt, want er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Bij Steigerbuisgroothandel.nl bestelt u alle verschillende soorten steigerkoppelingen, zodat u uw eigen ontwerp direct en snel kunt bouwen. Van hoekstukken en T-stukken tot kniestukken in verschillende diameters. Maar ook een steigerbuis koppelstuk, steigerbuisklem en andere steigerbuis onderdelen. De steigerbuizen zelf kunnen natuurlijk niet ontbreken. Ontdek direct onze verschillende soorten en maten steigerbuizen. De verschillende kleuren steigerpijp koppelingen en steigerbuizen zijn ook te combineren, waardoor een origineel effect ontstaat.

De beste kwaliteit scherp geprijsd en morgen in huis

De steigerbuiskoppelingen zorgen dat u uw constructie eenvoudig in elkaar zet. Samen met de diverse andere steigerbuis onderdelen, zoals buisklemmen, bouwt u in een mum van tijd een ijzersterk, onverwoestbaar en mooi meubel of ander soort ontwerp. Steigerbuisgroothandel.nl biedt de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Regelmatig vindt u bij ons ook de mooiste aanbiedingen.

Steigerbuis koppelingen of steigerkoppelingen zorgen voor de verbinding van de verschillende stukken steigerbuis zodat ze samen een stevig bouwwerk vormen. Met de vele variaties in buiskoppelingen kunt u werkelijk elk ontwerp en elke creatie in elkaar monteren. De mogelijkheden zijn met de juiste steigerkoppelingen daarom praktisch eindeloos.

Waar zijn buiskoppelingen voor geschikt?

Steigerbuis koppelingen voor in de standbouw

Zeker in de standbouw is het belangrijk dat er functioneel en vooral ook flexibel materiaal gebruikt wordt. Elke opbouw is weer anders door het wisselende aantal beschikbare meters en het beoogde gebruik van de stand. Daarnaast is het belangrijk dat in verband met de korte duur van het gebruik van de stand de kosten laag worden gehouden. Een constructie van steigerbuizen met steigerkoppelingen biedt daarvoor de ultieme oplossing.

Steigerbuiskoppelingen voor in de winkelinrichting

Bij toepassingen in de winkelinrichting is het visuele en sfeermatige aspect een belangrijke reden om steigerbuis met opvallende steigerbuis koppelingen te gebruiken. Het past goed in de industriële en ambachtelijke stijl die op dit moment een van de grootste trends vormt in de winkelinrichting. Daarnaast zijn de steigerbuisconstructies optimaal geschikt voor het gewenste doorzicht in de winkel.

Buiskoppelingen voor gebruik rondom en in huis

Ook professionele meubelbouwers en hobbyisten weten de toepassing van steigerpijp koppelingen steeds verder uit te breiden. Kasten, bedden, kapstokken, loungemeubels, traphekjes enzovoorts. Ze worden van steigerbuis met behulp van steigerbuiskoppelingen gevormd tot ware blikvangers in huis en bedrijf. Kijk voor inspiratie eens bij onze meubels.

Ons assortiment in buiskoppelingen

U vindt bij ons buiskoppelingen in staal, aluminium en hout. Welke u kiest is in sterke mate afhankelijk van de constructie en van uw wensen in uitstraling. We leveren ze in diverse lengtes en ook in de kleur zwart. Ons bestelmenu is eenvoudig en helpt u precies het juiste product in de juiste aantallen te bestellen.

Bijzondere buiskoppelingen

Ook bijzondere buiskoppelingen zoals steigerpijp koppelingen voor vierkante buizen en koppelingen voor houten buizen vindt u standaard bij ons op voorraad. Daarmee zijn we vrij uniek in de markt. En dat maakt dat u bij ons een one-stop-shopping experience beleeft, voor een totaal en volledig afgemaakt product.

Advies nodig of meer weten?

Op werkdagen kunt u bij ons terecht aan de Schutterij 20 in Veenendaal. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw online aankoop? U kunt ons alle werkdagen bereiken op telefoonnummer 0318-504281. Ook zijn wij bereikbaar op mailadres: info@steigerbuisgroothandel.nl.

✓ Familiebedrijf met 60 jaar ervaring ✓ Gespecialiseerde klantenservice ✓ Grootste online voorraad in Europa ✓Voor 14.30 uur besteld, de eerstvolgende werkdag in huis ✓ Veilig betalen ✓ Met garantie

Steigerbuiskoppelingen

Wacht a.u.b...