Buiskoppelingen

U bent op zoek naar buiskoppelingen? Dan bent u bij Steigerbuisgroothandel.nl aan het juiste adres. Ons grote aanbod steigerbuis koppelingen zorgt ervoor dat u altijd de juiste koppelingen vindt. Voor zowel binnen- als buitengebruik leveren wij de steigerbuis koppelingen met bijpassende buizen. U kiest uit koppelstukken steigerbuis wit mat, zwart, staal gegalvaniseerd, onbehandeld, rond aluminium en vierkant aluminium. Vervolgens kiest u onder andere uit buisverbindingen combinatie-T-kruisstuk, kruisstuk 90°, kort T-stuk 90°, kruisstuk, 4-wegskruisstuk, voetplaat en afdekdoppen. Er is nog veel meer mogelijk. Uiteraard leveren we ook bijpassende buizen; bekijk direct ons assortiment steigerbuizen.

Bestelt u de buiskoppelingen en steigerbuis vandaag voor 12.00 uur, dan heeft u uw steigerbuiskoppeling of andere steigerbuis onderdelen in de meeste gevallen morgen al in huis! We zagen gratis de buizen voor u op maat en leveren alleen de beste kwaliteit.

Steigerbuis koppelingen bij Steigerbuisgroothandel

Hoogste kwaliteit koppelstukken

Uw veiligheid staat voorop bij Steigerbuisgroothandel.nl. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit producten. Ook de buiskoppelingen zijn van de hoogste kwaliteit. Door onze diversiteit aan hoogstaande steigerbuis koppelingen kunt u alle verschillende constructies veilig bouwen. Wat u ook gaat maken met de buisverbindingen, het staat al snel als een huis.

Goedkope steigerkoppelingen

De hoogste kwaliteit staat bij ons niet voor de hoogste prijs. Juist niet! Bij Steigerbuisgroothandel.nl shopt u de buiskoppelingen voordelig. Bij ons vindt u de beste kwaliteit steigerpijp koppelingen voor een lage prijs.

Passende steigerbuizen

U gebruikt de buiskoppelingen om de steigerbuizen aan elkaar of aan bijvoorbeeld de vloer te verbinden. In iedere verbinding of hoek die u maar wenst. De bijpassende buizen bestelt u uiteraard ook eenvoudig bij ons. Van gegalvaniseerd en wit tot zwart en goud. Combineer dezelfde kleur koppelstukken en buis of zorg juist voor een speels contrast door verschillende kleuren te combineren.

Toepassingen

Buiskoppelingen zorgen voor eindeloos veel mogelijkheden voor binnen- en buitengebruik. In een handomdraai maakt u uw eigen designmeubels. Wat dacht u van een eyecatcher boekenrek, een prachtige salontafel of een precies op maat gemaakte kapstok? Of van een stijlvol bureau en handige kast voor op kantoor? De steigerbuizen en buiskoppelingen monteert u heel eenvoudig aan elkaar door ze in elkaar te schuiven en vast te schroeven met een inbussleutel. Makkelijker kan niet. Het demonteren gaat uiteraard net zo eenvoudig.

 

Steigerpijp koppelingen in diverse kleuren

Stalen koppelingen

De stalen steigerkoppeling is oersterk en perfect geschikt voor buitengebruik. Om de stalen steigerbuis koppelingen zit namelijk een laag zink die de buiskoppeling beschermt tegen schadelijke invloeden. Natuurlijk kunt u ze ook binnen gebruiken, voor bijvoorbeeld meubels met een industriële look. Kies bijvoorbeeld buisverbindingen T-stuk, kniestuk, kapbeugel of leuningdrager. Alle varianten steigerbuiskoppelingen staal zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende diameters:

• Stalen steigerbuis koppelingen Ø 21,3 mm

• Stalen steigerbuis koppelingen Ø 26,9 mm

• Stalen steigerbuis koppelingen Ø 33,7 mm

• Stalen steigerbuis koppelingen Ø 42,4 mm

• Stalen steigerbuis koppelingen Ø 48,3 mm

• Stalen steigerbuis koppelingen Ø 60,3 mm

 

Aluminium buiskoppelingen

Een stijlvolle industriële look creëert u ook met de aluminium steigerbuiskoppelingen. Het materiaal is licht en geschikt voor binnen- en buitengebruik. In combinatie met de aluminium buizen zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een frame voor reclamedoek tot door uzelf ontworpen meubels. Steigerbuis koppelingen aluminium zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten. Van kniestuk tot hoekstuk en van voetplaat tot koppelmof. U heeft de keuze uit vijf verschillende diameters:

• Koppelstukken aluminium Ø 27 mm

• Koppelstukken  aluminium Ø 33 mm

• Koppelstukken  aluminium Ø 42 mm

• Koppelstukken  aluminium Ø 48 mm

• Koppelstukken  aluminium Ø 60 mm

 

Witte steigerbuis koppelingen

De witte buiskoppelingen worden vaak gebruikt in combinatie met witte steigerbuizen. U maakt er bijvoorbeeld een meubel mee met een frisse uitstraling voor zowel binnen als buiten. Maak bijvoorbeeld met een kruisstuk, driewegkniestuk of inwendige steiger koppeling uw perfecte meubel met witte steigerbuizen. De witte steigerbuis onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters:

• Witte buiskoppelingen Ø 26,9 mm

• Witte buiskoppelingen Ø 33,7 mm

• Witte buiskoppelingen Ø 42,4 mm

 

Zwarte buisverbindingen

Wilt u een steigerbuisconstructie voor binnen? Kies dan voor stijlvol zwarte buiskoppelingen. Met onder andere een zwart hoekstuk, kniestuk, T-stuk, kruisstuk, koppelstuk, voetstuk en een zwarte voetplaat bouwt u exact en snel wat u maar wilt. Zwarte buizen koppelingen bestelt u eenvoudig bij Steigerbuisgroothandel.nl, in verschillende diameters:

• Zwarte buisbuisverbindingen Ø 21,3 mm

• Zwarte buisbuisverbindingen  Ø 26,9 mm

• Zwarte buisbuisverbindingen  Ø 33,7 mm

• Zwarte buisbuisverbindingen  Ø 42,4 mm

• Zwarte buisbuisverbindingen  Ø 48,3 mm

 

Vierkante steigerkoppeling

Een frame, bouwconstructie of meubel… ook met de vierkante steigerbuis koppelingen is alles mogelijk. Door de vele varianten buiskoppelingen vierkant van Steigerbuisgroothandel.nl kunt u alles maken. Bestel nu de verschillende vierkante steigerbuiskoppelingen in onderstaande diameters:

• Vierkante aluminium buiskoppelingen ⧄ 25 mm

• Vierkante aluminium buiskoppelingen ⧄ 40 mm

 

Onbehandelde steigerbuiskoppeling

De onbehandelde steigerbuis klemmen zijn geschikt voor binnen en buiten. Voor binnen maakt u in een handomdraai een stoer antracietgrijs meubel met deze koppelingen steigerbuizen. Maakt u een tuinmeubel? Dan wordt uw creatie binnen een mum van tijd extra stoer en robuust. Door verschillende weersinvloeden gaan deze steigerbuizen koppelingen namelijk roesten. U heeft de keuze uit vele varianten in verschillende diameters:

• Steigerkoppelingen staal Ø 26,9 mm

• Steigerkoppelingen  staal Ø 33,7 mm

• Steigerkoppelingen  staal Ø 42,4 mm

 

Alle soorten steigerpijp koppelingen

Kapbeugels

Maakt u bijvoorbeeld een kast of tafel van buizen en buiskoppelingen? Dan verbindt u met kapbeugels heel eenvoudig de planken of het tafelblad aan de buizen. Vastschroeven en klaar.

T-stuk

Met een T-stuk maakt u een korte T-verbinding van 90° tussen twee steigerbuizen. Met het T-stuk met zij-uitgang verbindt u vier steigerbuizen met elkaar in een hoek van 90° aan een verticale steigerbuis die door het midden van de steigerkoppeling loopt. Het maken van rechte hoeken wordt zo kinderspel.

Kniestukken

Met deze steiger koppeling maakt u een elleboogverbinding van 90° tussen twee steigerbuizen. Vaak worden deze buiskoppelingen gebruikt als eindverbinding voor de bovenste reling van een rechte constructie.

Afdekdoppen

Zeker als u meubels maakt, wilt u dat ze tot in de details perfect zijn. Met afdekdoppen sluit u de open uiteindes van de steigerbuis af. U gebruikt de afdekdoppen voor de steigerbuizen die niet in een koppeling steigerbuis worden vastgeschroefd.

Voetplaat

Om bijvoorbeeld uw nieuwe designkast van steigerbuizen extra veilig neer te zetten, maakt u deze vast aan een wand of de vloer. Dit doet u met behulp van een voetplaatkoppelingen.

Muurplaat

Zet uw meubel of ander soort constructie vast aan de muur voor extra veiligheid. Dit doet u eenvoudig door de muurplaatkoppeling te gebruiken.

 

Service bij Steigerbuisgroothandel.nl

Op maat gemaakte steigerpijp

De kans is vrij klein dat u bij de buizen gebruik wilt maken van standaardmaten. Daarom maken we de steigerbuizen voor u op maat. U hoeft ze vervolgens alleen nog maar in de juiste buiskoppelingen te steken en vast te schroeven. Geef uw maten direct door bij het bestellen van de steigerbuis koppelingen en buizen, wij regelen de rest.

Montageservice

Al onze buiskoppelingen zijn voorzien van inbusjes. U draait met een inbussleutel de boutjes aan, zodat de steigerkoppelingen tegen de buis vast komen te zitten. Dit is heel eenvoudig. Doet u dit liever niet zelf? Dan monteren wij uw constructie met steigerbuiskoppelingen met plezier voor u. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen met de professionals van de montageservice.

Snelle levering

Natuurlijk wilt u snel aan de slag als u het perfecte buis-steigerkoppeling-meubel ontworpen heeft. Wij snappen dat. Daarom zorgen wij dat u uw buiskoppelingen morgen al in huis heeft als u vandaag voor 15.00 uur bestelt. Waar wacht u nog op?