Meubels

13 artikel(en)
13 artikel(en)

Steigerbuismeubels

De mooiste meubels van steigerbuizen voor een trendy interieur

Vroeger werden steigerbuizen alleen gebruikt voor steigers, tegenwoordig maken we de meest bijzondere steigerbuis meubels door de steigerbuizen aan elkaar te koppelen. Steigerbuis meubels zijn trendy en geven ieder interieur extra uitstraling. Deze meubels zijn ook nog eens erg goed met elkaar te combineren. Steigerbuisgroothandel.nl biedt een ruime, originele collectie. Wilt u liever een eigen ontwerp laten maken? Natuurlijk maken we ook meubels op maat.

Steigerbuiskasten

Een open kast gemaakt van steigerbuizen zorgt voor een prachtige eyecatcher in uw huis. Vul het wandmeubel met uw mooiste spullen, zodat deze gelijk in het oog springen. In onze serie kasten vindt u zeker een exemplaar dat perfect in uw woonkamer of kantoor past. Ontdek bijvoorbeeld kast Luke, gemaakt van dunne steigerbuizen, of de multifunctionele kast Dexter. Of kies voor houtkast Sub voor het opbergen van uw haardhout.

Steigerbuishoogslaper

Ruimtebesparend en origineel. De stoere hoogslaper Django met bureau van steigerbuisgroothandel.nl is ideaal voor jongens en meisjes.

Steigerbuisbureau

Geef uw (woon)kamer net dat stukje extra allure mee met dit designbureau. Door de gekozen kleuren past dit fijne meubelstukje in vrijwel iedere inrichting.

Steigerbuiskledingrek

Op zoek naar een kledingrek dat nauwelijks ruimte in beslag neemt? Voortaan heeft u uw jassen of uw mooiste kledingstukken binnen handbereik en overzichtelijk geordend. Kies een van de stevige, slim ontworpen rekken die nauwelijks ruimte innemen: kledingrek Slimm, kledingrek zwart met zwenkwielen of kledingrek Tipi.

Steigerbuistafel en -bijzettafel

Gedekt met een prachtservies voor het contrast of juist met een flinke kandelaar om het robuuste te versterken. Vanaf nu kunt u uren ontspannen tafelen of op kantoor in stijl uw klanten ontvangen.

Kies voor tafel Zam voor extra beenruimte. Of passen de schuine poten van tafel Saint beter bij uw interieur? Met de bijzettafel Zoom creëert u een gezellig hoekje.

Steigerbuishanglamp

Deze grote, stijlvolle hanglamp is compleet gemaakt van onze zwarte steigerbuizen. Dat maakt de lamp niet alleen strak en tijdloos, maar ook nog eens extra duurzaam.

Steigerbuistuintafel

Lange zomeravonden worden nog mooier met onze tuintafel met open dak. Voor extra sfeer hangt u lampjes over de bovenste buis. Overdag creëert u heel eenvoudig een schaduwrijke plek door een doek over het dak te hangen.

Eigen ontwerp met steigerbuizen

Heeft u zelf een uniek ontwerp gemaakt voor een perfect steigerbuismeubel? Neem dan contact met ons op via 0318 - 50 42 81. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en de beste manier om uw ontwerp uit te voeren.

Meubels

Wacht a.u.b...