Koppelingen zwart

Zwarte koppelingen

Zwarte buizen en koppelingen: eindeloos veel mogelijkheden voor binnen

Zwarte steigerbuizen en buiskoppelingen bieden eindeloos veel mogelijkheden voor binnengebruik. Denk bijvoorbeeld aan standbouw: u bouwt eenvoudig een functionele constructie waarmee u de aandacht trekt en waar voorbijgangers zeker voor stoppen. Zwarte steigerbuizen worden tegenwoordig ook zeer regelmatig gebruikt voor winkelinrichting. Binnen een mum van tijd creëert u een industriële of ambachtelijke stijl waarbinnen alle producten overzichtelijk gepresenteerd kunnen worden. Daarnaast worden buizen steeds vaker gebruikt voor een trendy interieur. Met veel gemak maakt u uw eigen meubels; van origineel boekenrek of stoere salontafel tot hippe kapstok. En wat dacht u van een moderne kast als blikvanger in uw kantoor? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk voor inspiratie eens bij onze meubels.

Zwarte buiskoppelingen in verschillende diameters

Zwarte buiskoppelingen bestelt u eenvoudig bij steigerbuisgroothandel.nl. Bovenaan op deze pagina vindt u een overzicht van zwarte steigerbuiskoppelingen met een doorsnede van verschillende diameters: 21,3 mm, 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm en 48,3 mm. Deze koppelingen gebruikt u meestal in combinatie met zwarte steigerbuizen. De diameter van de steigerbuis komt dan overeen met de diameter van de steigerbuiskoppeling. Combineer de buizen met de zwarte buiskoppelingen en de vele andere koppelstukken en bouwen wordt kinderspel.

Buiskoppelingen in allerlei variaties

Steigerbuizen worden met behulp van koppelingen heel eenvoudig gevormd tot stevige, sterke constructies. Aangevuld met een hoekstuk, kniestuk, T-stuk, kruisstuk, koppelstuk, voetstuk en voetplaat bouwt u exact en snel wat u maar wilt. Heeft u een andere variatie of unieke koppeling nodig? Er zijn diverse variaties koppelingen op maat te bestellen. Voor meer informatie over maatwerk kunt u ons elke werkdag bereiken op 0318-50 42 81.

Buiskoppelingen voor buitengebruik

Heeft u buiskoppelingen nodig voor buitengebruik of voor andere toepassingen? Kies hier de juiste verzinkte buizen en verzinkte buiskoppelingen.

De zwarte koppelingen en buizen zijn niet geschikt voor buiten.

Vandaag besteld, morgen in huis

Niet alleen het werken met steigerbuizen en buiskoppelingen is eenvoudig en gaat snel. Bestelt u vandaag voor 15.00 uur bij steigerbuisgroothandel.nl, dan heeft u de koppelingen en buizen morgen al in huis. Alle zwarte koppelingen zijn voorzien van zwarte bouten, m.u.v. de 150c. De geschikte inbussleutel voor de koppelingen bestelt u er eenvoudig los bij. Buizen en koppelingen ophalen in het magazijn behoort ook tot de mogelijkheden. U bent van harte welkom.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het chatscherm rechtsonder op deze pagina of bel tijdens kantooruren naar 0318-50 42 81. We helpen u graag.

Koppelingen zwart

Wacht a.u.b...