Retourneren & garantie

Retourneren

Wilt u uw bestelling retour sturen? Dan kunt u het artikel binnen veertien dagen na ontvangst onbeschadigd en zo mogelijk in de originele verpakking samen met de factuur/pakbon naar ons terug sturen. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening. We storten dan binnen veertien dagen het aankoopbedrag aan u terug.

Heeft u een verkeerde of beschadigde bestelling ontvangen, neemt u dan contact op met onze Klantenservice, mail: info@steigerbuisgroothandel.nl, telefoon: 0318 504281. Dan zorgen we zo snel mogelijk voor een oplossing. Heeft u het product beschadigd, dan kunnen we hiervoor kosten in rekening brengen.

Let op: Volgens de wetgeving herroepingsrecht zijn maatwerk producten uitgesloten. Op maat gezaagde producten zoals de steigerbuizen kunnen hierdoor niet geretourneerd worden. 

 

Garantie

Op alle producten heeft u wettelijke garantie. Wettelijke garantie betekent dat een product moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

U kunt rekenen op de garantieregeling van de producent van het betreffende product. Wilt u aanspraak maken op deze garantieregeling? Dan bieden we het product bij de betreffende producent ter reparatie aan. Een eventuele garantieregeling van de producent doet niets af aan de wettelijke garantie.

We kunnen ervoor kiezen om het ter reparatie aangeboden product geheel of gedeeltelijk te vervangen. U kunt geen beroep doen op een garantieregeling als het gebrek aan het product veroorzaakt is door verkeerd gebruik van het product. Dat geldt in ieder geval wanneer u het niet volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt .