Gereedschap

Om uw ontwerpen goed en stevig te monteren heeft u het juiste gereedschap nodig. Goed idee dus om dit er direct bij te bestellen. Van doppen voor ratels, ratelsleutels en inbussleutels tot torx bitjes voor snelle montage, alles ligt voor u klaar in onze webshop. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor de montage van uw bestelling? Neem dan contact met ons op voor advies. Belt u naar 0318-50 42 81. We staan u tussen 8.15 en 17.00 uur graag te woord. De montage liever uitbesteden? Ook dan staan we voor u klaar.

Gereedschap
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

De inbussleutel

Steigerbuisgroothandel.nl is een complete online shop voor alles wat met steigerbuizen te maken heeft. Gereedschap hoort daar natuurlijk ook bij. Maar kijkt u vooral ook eens bij onze overige producten. Omdat u zo een op maat gemaakt totaalpakket kunt bestellen. Van torx tot inbussleutel en ratelsleutel, bij ons bent u voor alles aan het juiste adres.

Soorten gereedschap

Monteer uw steigerbuismeubel snel en op de juiste manier

  • T-DOP-1/4: Deze vervangende doppen voor de ratelsleutel (T-RATE) kunt u als reserve aanschaffen. T-DOP-1/4 is geschikt voor de stalen steigerbuiskoppelingen maat A en B. Geschikt voor 26,9 en 33,7 mm koppelingen!
  • T-DOP-5/6: Deze vervangende doppen voor de ratelsleutel (T-RATE) kunt u als reserve aanschaffen. T-DOP-5/16 is geschikt voor de stalen steigerbuiskoppelingen maat C, D en E. Geschikt voor 42,4, 48,3 en 60,3 mm koppelingen.
  • T-INB-AB: Deze inbussleutel is het enige gereedschap dat u nodig heeft om de stelschroeven in de steigerbuis koppelstukken aan te draaien. Geschikt voor 26,9 en 33,7 mm koppelingen!
  • T-INB-CDE: Deze inbussleutel is het enige gereedschap dat u nodig heeft om de stelschroeven in de steigerbuis koppelstukken aan te draaien. Geschikt voor 42,4, 48,3 en 60,3 mm koppelingen.
  • T-RATE-S: Deze ratelsleutel met 2 verwijderbare zeskantkoppen gebruikt u voor het vastdraaien van de stelschroeven.
  • T-INB-G: Deze inbussleutel is het enige gereedschap dat u nodig heeft om de stelschroeven in de steigerbuis koppelstukken aan te draaien.
  • BLTX20: Torx T20 bitje. Dit bitje is geschikt voor bijna alle schroeven op de website.

Gebruik het beste gereedschap

Of u nu een steigerbuis, steigerhout of gereedschap bestelt bij Steigerbuisgroothandel.nl, u ontvangt altijd het beste van het beste. Daarnaast adviseren we u graag om zo veilig mogelijk aan de slag te gaan en de producten op de beste manier te gebruiken. U kunt daarom met vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice.