Vierkante buizen

Met de steigerbuis vierkant bouwt u eenvoudig de designmeubels die u altijd al wilde hebben. Zelfs meer, want het eenvoudige klik-schroefsysteem en de stoere robuuste uitstraling zorgen dat u steeds meer moois ontdekt en kunt gaan bouwen. Binnen een mum van tijd heeft uw huis of kantoor een prachtuitstraling. De vierkante ijzeren buizen worden namelijk tot op de millimeter nauwkeurig geleverd en u bestelt de bijpassende vierkante koppelingen er eenvoudig bij.

Vierkante buis

Vanaf nu bent u een creatieve meubelmaker. Met de vierkante buis bouwt u namelijk snel en eenvoudig alle designmeubelen waar u van droomt. Een stoere robuuste eettafel? Eitje. Een perfect op maat gemaakte kapstok? Kinderspel. Een kast om al uw mooie spullen in tentoon te stellen? Zo gedaan. De metalen buizen vierkant worden namelijk op maat geleverd en de bijpassende koppelingen bestelt u er eenvoudig bij.

 

Soorten vierkante steigerbuis

De metalen buizen vierkant zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en diameters. Zo kunt de soort vierkante buis perfect aanpassen aan uw design. U creëert een compleet andere uitstraling met de aluminium buis dan wanneer u kiest voor de zwarte buis.

• Steigerbuizen vierkant zwart

Deze matzwarte buis heeft een diameter van ⧄ 25 mm en is verkrijgbaar in een lengte van maximaal 3 meter.

• Buis vierkant staal gegalvaniseerd

De stalen verzinkte buizen hebben het formaat: 25 x 25 x 2 mm.

• Steigerbuizen aluminium vierkant

Bij de vierkante pijp aluminium kunt u kiezen uit een diameter van ⧄ 25 mm en ⧄ 40 mm. Beide diameters zijn verkrijgbaar in een lengte van maximaal 6 meter.

• Koker vierkant onbehandeld

De onbehandelde metalen vierkante buis heeft het formaat: 25 x 25 x 2 mm.

 

Vierkante koppelingen

U kunt al uw designdromen uit laten komen, omdat wij alle koppelstukken in ons assortiment hebben die u nodig heeft. Bij de verschillende buizen, zoals de vierkante buis, hebben we de bijpassende koppelstukken.

 

Toepassingen

Met hetzelfde gemak als met ronde buizen bouwt u met de vierkante koker de meest geweldige meubels. Een extra voordeel van de vierkante buis is dat ze niet in de koppeling kunnen draaien. U bouwt zo de strakke eettafel waar u altijd al van droomt, de meest prachtige boekenkast en bijvoorbeeld een perfect passende kapstok. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Kwaliteit vierkante buizen

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor u. Daarom koopt u bij Steigerbuisgroothandel.nl. Onze producten van topkwaliteit maken uw meubels niet alleen duurzaam, maar ook extra veilig. U geniet jaar na jaar van uw zelf ontworpen én gemaakte stoere designmeubels!

 

Stalen buis vs. ijzeren buis

Waarom kunt u veel beter kiezen voor een stalen buis dan voor een ijzeren buis vierkant? Heel eenvoudig: de buis staal is veel sterker dan de vierkante ijzeren buizen. Staal is in de basis ijzer, maar dan met een hoger koolstofpercentage. Dit maakt staal veel sterker.