Steigerbuizen gegalvaniseerd

6 artikel(en)
6 artikel(en)

Stalen buis

De collectie stalen steigerbuizen bij Steigerbuisgroothandel.nl zorgt ervoor dat u uw ontwerp nog meer aan kunt passen aan uw smaak. De gegalvaniseerde buis is verkrijgbaar in verschillende diameters. Combineer de steigerbuis staal met bijvoorbeeld een hoekstuk, kniestuk of koppelstuk en u krijgt alles razendsnel thuisbezorgd. Kijk gelijk bij de stalen koppelingen om te zien welke bij uw ontwerp passen. De stalen buis wordt heel makkelijk een eyecatcher in uw woning of kantoor. Wilt u een compleet pakket voor uw stalen steigerpijp meubel, bestel dan ook schroeven en andere bij uw project horende materialen.

Stalen buizen kopen

Bij Steigerbuisgroothandel.nl vindt u een enorm assortiment verzinkte steigerbuizen. U vindt bij ons ook de geschikte stalen koppelingen voor uw project. In combinatie met stalen koppelingen bouwt u altijd een sterke constructie. Ontdek onze stalen koppelingen. In een handomdraai brengt u een industriële sfeer aan in uw huis.

Diameters buizen staal

De steigerbuis staal is verkrijgbaar in verschillende diameters. U vindt bij ons dus altijd de buis die het beste bij uw project past.

• Buis staal 21,3 diameter

• Buis staal 26,9 diameter

• Buis staal 33,7 diameter

• Buis staal 42,4 diameter

• Buis staal 48,3 diameter

• Buis staal 60,3 diameter

Vele varianten koppelingen

Vervolgens passen er bij de verschillende diameters buizen vele varianten koppelingen voor alle doeleinden. En we bieden allerlei accessoires die u nodig heeft, zoals steigerhout planken, plastic afdekdoppen en schroeven. Kijk ook vast even bij de steigerbuis koppelingen van staal.

Gegalvaniseerde buis voor binnen en buiten

De buizen van staal zijn thermisch verzinkt en geschikt voor binnen- en buitengebruik. Om deze buizen te creëren worden ze in een bad van vloeibare zink gedoopt. De zink vormt een laag om de stalen buis, waardoor deze beschermd is tegen schadelijke invloeden. De buis is hierdoor binnen en buiten te gebruiken. Binnen geven stalen buizen een industriële look aan uw interieur.

Verzinkte steigerbuis koppeling

U bouwt eenvoudig zelf de mooiste meubels van de stalen steigerpijp. U haalt direct de doe-het-zelver in uzelf naar boven. We zagen de buizen voor u op maat, zodat u een bouwpakket van ons ontvangt. Weet u nog niet wat u precies wilt maken met de steigerbuis staal? Neem een kijkje bij onze meubels voor inspiratie.

Stalen buizen direct online bestellen

U kunt de verzinkte buizen nu direct online in de webshop bestellen, in verschillende diameters. Kies de diameter van de stalen buis, bepaal vervolgens hoeveel stalen steigerbuizen u wilt en leg ze in uw winkelmandje. U bent bij ons altijd gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit en we zagen de stalen buizen voor u op maat als u dat wenst.

Steigerbuizen gegalvaniseerd

Wacht a.u.b...