Koppelingen onbehandeld

Onbehandelde buiskoppelingen

Van antracietgrijze koppelingen tot stoer roest

Heeft u onbehandelde steigerbuis koppelingen nodig? Bij ons heeft u ze zo uitgezocht en besteld. Daarnaast verkopen we uiteraard de bijpassende antracietgrijze onbehandelde steigerbuizen. Omdat de koppelingen onbehandeld zijn, kunnen ze onder invloed van vocht roestkleurig worden of al zijn. Dit kan per koppeling variëren. Dit zorgt bijvoorbeeld voor een extra robuust effect bij tuinmeubelen van onbehandelde buizen en koppelingen. 

Mogelijkheden met onbehandelde steigerbuis koppelingen

Steigerbuizen en buiskoppelingen worden al lang niet meer gebruikt om alleen steigers van te bouwen. Tegenwoordig worden de onbehandelde buizen en koppelingen veel breder ingezet. Zo maakt u voor binnen prachtige antracietgrijze meubels met de onbehandelde koppelstukken en steigerbuizen. De koppelstukken zijn eenvoudig in het gebruik en zorgen voor ijzersterke constructies. Gebuikt u deze onbehandelde buiskoppelingen en buizen voor buiten, dan vormt zich al snel een laagje roest op uw ontwerp, wat voor een extra stoer effect zorgt.

Monteren en demonteren onbehandelde buiskoppelingen

Met behulp van een inbussleutel schroeft u met gemak al uw zelfontworpen meubels van onbehandelde buiskoppelingen en steigerbuizen in elkaar. Wilt u uw meubel aanpassen of verplaatsen? Het demonteren gaat uiteraard net zo eenvoudig.

Verschillende onbehandelde koppelstukken

De onbehandelde koppelstukken zijn beschikbaar in de diameters 26,9 mm, 33,7 mm en 42,4 mm. Er is altijd een koppelstuk dat bij uw wensen past:

Oogdeel scharniervoet Unfinished, scharnierhuls Unfinished, oogdeel enkel Unfinished, T-stuk met zij-uitgang Unfinished, borgring Unfinished, haak Unfinished, haak 90 graden Unfinished, bevestigingsring dubbel Unfinished, kruisstuk 90 graden Unfinished, inwendig koppelstuk Unfinished, leuningdrager Unfinished, inbussleutel voor 26,9 en 33,7 mm, kort T-stuk Unfinished, lang T-stuk Unfinished, hoekstuk Unfinished, kruisstuk Unfinished, kniestuk Unfinished, 3-weg kniestuk Unfinished, ronde voetplaat Unfinished, plastic afdekdop en bevestigingsring Unfinished. Alle koppelingen zijn voorzien van zwarte inbusjes.

Uw onbehandelde koppelstukken morgen in huis

Om te zorgen dat u snel aan de slag kunt met uw onbehandelde koppelstukken, regelen wij dat u ze morgen in huis heeft. U hoeft hiervoor alleen maar vandaag voor 15.00 uur te bestellen. U kunt de koppelingen direct online in de webshop bestellen in verschillende diameters. Dat is heel makkelijk: kies de diameter en de koppeling, kies vervolgens hoeveel koppelingen u wilt en leg ze in uw winkelmandje. Uiteraard bestelt u de benodigde buizen er direct bij. Haalt u uw bestelling liever zelf op? Dan bent u van harte welkom. Wilt u eerst meer advies over de mogelijkheden met onbehandelde koppelingen? Of heeft u zelf een meubel ontworpen en heeft u advies nodig voor de uitvoering? Neem dan contact met ons op via 0318 - 50 42 81.

Wacht a.u.b...