Koppelingen aluminium

Aluminium koppelingen

Aluminium buiskoppelingen in alle varianten

Aluminium steigerbuis koppelingen koopt u eenvoudig bij steigerbuisgroothandel.nl. Wij bieden alle varianten koppelstukken in verschillende diameters. Zo wordt het heel eenvoudig om bijvoorbeeld uw gevel te voorzien van een opvallende reclame-uiting. Gecombineerd met aluminium steigerbuizen zijn er heel veel toepassingen mogelijk. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Diameters aluminium buiskoppelingen

Aluminium buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende diameters: 27 mm, 33 mm, 42 mm, 48 mm en 60 mm. Alle koppelingen zijn voorzien van inbusjes. De diameters zijn te koop in vele varianten:

Aluminium lang T-stuk

Aluminium kniestuk

Aluminium 45° T-stuk

Aluminium hoekstuk met doorlopende staander

Aluminium hoekstuk met doorlopende staander economic

Aluminium kruisstuk uit het vlak

Aluminium T-stuk met zij-uitgang economic

Aluminium enkel scharnierstuk

Aluminium enkel oogdeel scharnier

Aluminium scharnierhuls

Aluminium scharnierstuk 180°

Aluminium insteek T-stuk

Aluminium scharniervoet rond

Aluminium vierkante voetplaat

Aluminium ovale voetplaat

Aluminium rechthoekige voetplaat

Aluminium openschuifbaar T-stuk

Aluminium borgring

Aluminium trapleuning drager

Aluminium koppelmof

Aluminium 4-wegs kruisstuk

Aluminium afdekdop

Voordeel van steigerbuiskoppelingen aluminium

Aluminium is erg goed bestand tegen weer en wind, dus ideaal voor buitengebruik. Daarnaast is het een zeer licht materiaal, zeker vergeleken met staal. Het draagvermogen van aluminium is hierdoor wel beperkt.

Frames voor buitenreclame

Door het lichte materiaal en de lange houdbaarheid van aluminium buiskoppelingen en buizen zijn ze perfect geschikt voor buitenreclame. In de frames worden spandoeken gehangen. De spandoeken zelf kunnen in de loop van de tijd gewoon verwisseld worden.

Aluminium koppelingen voor binnen

Ook is het zeer goed mogelijk de aluminium koppelingen binnen te gebruiken. Maak uw eigen meubels in combinatie met aluminium steigerbuizen. Samen met steigerhouten planken geeft u uw interieur een prachtige nieuwe look. Kijk voor inspiratie eens bij onze meubels.

Meer informatie?

Wij staan u graag te woord. Neem voor vragen tussen 8.30 en 16.00 uur contact met ons op via 0318 - 50 42 81. Of type uw vraag in het chatvenster op deze pagina.

Direct aanschaffen?

Aluminium koppelingen bestellen is heel eenvoudig. Kies de soort koppeling en de juiste diameter, kies vervolgens hoeveel koppelingen u wilt en leg ze in uw winkelmandje. Uiteraard bestelt u de buizen en andere benodigdheden er direct bij.

Koppelingen aluminium

Wacht a.u.b...