Koppelingen wit mat

Witte koppelingen

Een groot assortiment witte koppelingen voor witte steigerbuizen

Hier vindt u een overzicht van alle witte steigerbuis koppelingen. De buiskoppeling wit gebruikt u meestal in combinatie met witte steigerbuizen. Maakt u iets voor binnen of voor buiten? Dan heeft u al snel een prachtig geheel met een frisse uitstraling.

Buiskoppelingen in verschillende vormen en maten

Steigerbuis koppeling wit is verkrijgbaar met verschillende diameters: 26,9 mm, 33,7 mm en 42,4 mm. In deze drie maten zijn veel verschillende opties te bestellen:

Inslagdop – werk de buizen netjes af en bescherm ze met inslagdoppen.

Kort T-stuk en lang T-stuk - met deze steigerbuiskoppelstukken maakt u een korte T-verbinding van 90° tussen twee steigerbuizen.

Hoekstuk - met dit koppelstuk maakt u een 90°-hoekverbinding.

Kruisstuk - met dit kruisstuk maakt u een 90°-verbinding tussen een verticale en twee horizontale steigerbuizen.

Kniestuk - met dit steigerbuiskoppelstuk maakt u een elleboogverbinding van 90° tussen twee steigerbuizen.

Drieweg kniestuk - met deze gesloten 90°-hoekverbinding voor drie steigerbuizen verbindt u bijvoorbeeld de bovenste liggers met de staander in een hoek van 90°, op recht en vlak relingwerk.

Ronde voetplaat - met deze ronde voetplaat (flens) kunt u steigerbuizen aan een wand of de vloer vastmaken.

Leuningdrager - met deze leuningdrager monteert u een leuning aan een wand.

Bevestigingsring - met deze enkelzijdige bevestigingsbeugel monteert u bijvoorbeeld platen of scheidingswanden vlak met de steigerbuis.

Oogdeel scharniervoet - dit mannelijke deel van scharniervoet 169 kunt u onder andere gebruiken om verschillende soorten panelen aan een steigerbuis constructie te bevestigen.

Inwendig koppelstuk - met dit inwendige koppelstuk maakt u een rechte verbinding van 2 buizen met dezelfde diameter.

Scharnierhuls - dit vrouwelijke scharnierdeel gebruikt u in combinatie met type 'M' van de scharnierende steigerbuis koppelstukken.

Oogdeel scharnier - dit mannelijke deel van scharnier 173 kunt u ook gebruiken om verschillende soorten panelen aan een steigerbuis constructie te bevestigen.

T-stuk met zij-uitgang - met dit T-stuk met zij-uitgang verbindt u drie steigerbuizen met elkaar in een hoek van 90° aan een verticale steigerbuis die door het midden van de koppeling loopt.

Borgring – hier kunt u planken op laten rusten of wanddiktes van andere koppelingen mee opvullen.

Haak en gedraaide haak - deze enkele haak bevestigt u aan de steigerbuis; hieraan kunt u bijvoorbeeld tijdelijk een ketting voor openingen hangen of u gebruikt hem als kapstokring.

Bevestigingsring dubbel – met deze ring kunt u panelen vastmaken.

Bestellen?

Bestelt u de koppelstukken vandaag voor 15.00 uur, dan heeft u ze morgen in huis.

 

Wacht a.u.b...