Gereedschap

Om uw ontwerpen goed en stevig te monteren heeft u het juiste gereedschap nodig. Goed idee dus om dit er direct bij te bestellen. Van doppen voor ratels, ratelsleutels en inbussleutels tot torx bitjes voor snelle montage, alles ligt voor u klaar in onze webshop. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor de montage van uw bestelling? Neem dan contact met ons op voor advies. Belt u naar 0318-50 42 81. We staan u... Lees meer

Gereedschap

De inbussleutel

Steigerbuisgroothandel.nl is een complete online shop voor alles wat met steigerbuizen te maken heeft. Gereedschap hoort daar natuurlijk ook bij. Maar kijkt u vooral ook eens bij onze overige producten. Omdat u zo een op maat gemaakt totaalpakket kunt bestellen. Van torx tot inbussleutel en ratelsleutel, bij ons bent u voor alles aan het juiste adres.

Soorten gereedschap

Monteer uw steigerbuismeubel snel en op de juiste manier

  • T-DOP-1/4: Deze vervangende doppen voor de ratelsleutel (T-RATE) kunt u als reserve aanschaffen. T-DOP-1/4 is geschikt voor de stalen steigerbuiskoppelingen maat A en B. Geschikt voor 26,9 en 33,7 mm koppelingen!
  • T-DOP-5/6: Deze vervangende doppen voor de ratelsleutel (T-RATE) kunt u als reserve aanschaffen. T-DOP-5/16 is geschikt voor de stalen steigerbuiskoppelingen maat C, D en E. Geschikt voor 42,4, 48,3 en 60,3 mm koppelingen.
  • T-INB-AB: Deze inbussleutel is het enige gereedschap dat u nodig heeft om de stelschroeven in de steigerbuis koppelstukken aan te draaien. Geschikt voor 26,9 en 33,7 mm koppelingen!
  • T-INB-CDE: Deze inbussleutel is het enige gereedschap dat u nodig heeft om de stelschroeven in de steigerbuis koppelstukken aan te draaien. Geschikt voor 42,4, 48,3 en 60,3 mm koppelingen.
  • T-RATE-S: Deze ratelsleutel met 2 verwijderbare zeskantkoppen gebruikt u voor het vastdraaien van de stelschroeven.
  • T-INB-G: Deze inbussleutel is het enige gereedschap dat u nodig heeft om de stelschroeven in de steigerbuis koppelstukken aan te draaien.
  • BLTX20: Torx T20 bitje. Dit bitje is geschikt voor bijna alle schroeven op de website.

Gebruik het beste gereedschap

Of u nu een steigerbuis, steigerhout of gereedschap bestelt bij Steigerbuisgroothandel.nl, u ontvangt altijd het beste van het beste. Daarnaast adviseren we u graag om zo veilig mogelijk aan de slag te gaan en de producten op de beste manier te gebruiken. U kunt daarom met vragen altijd contact opnemen met onze klantenservice.