Expertise & montage

Expertise

60 jaar ervaring

In 1953 begonnen we met het toepassen van steigerbuizen en buiskoppelingen in koeienstallen. Dat werd een groot succes: de buizen en koppelingen bleken ideaal en ijzersterk. Sindsdien zijn onze voordelige steigerbuizen, buiskoppelingen en accessoires voor de meest uiteenlopende toepassingen ingezet. Logisch, want je kunt met deze materialen ongeveer alles maken wat je bedenkt. Het resultaat is altijd een onverwoestbaar mooie oplossing.

Advies om úw oplossing te realiseren

Onze ruime ervaring zetten we graag in om uw ideeën en ontwerpen waar te maken. Wilt u design trends naar uw eigen woonideeën waarmaken? We staan altijd voor u klaar met deskundig advies over het ontwerp, de te gebruiken materialen en het bouwen. Zodat u uw unieke design in of om uw huis realiseert.

 

Montageservice

Ons eigen ervaren team van monteurs kan uw ontwerp ook vakkundig voor u in elkaar zetten. Dat scheelt u tijd en u weet zeker dat het professioneel en snel gebeurt. En voor een scherpe prijs. Wilt u gebruikmaken van onze montageservice of wilt u hier meer informatie over? Geef dit dan aan bij uw bestelling. U krijgt dan van ons snel een montagevoorstel en een offerte hiervoor.