Hoogslaper Django

Artikelnummer: Hoogslaper Django

Schrijf de eerste review over dit product

Voor stoere kinderen! Welk kind wil het niet? Lekker zijn eigen hoogslaper in de vorm van een huis met mooie ruimte onder het bed om te spelen of zelf in te richten? Deze stoere Tubedesign-hoogslaper met bureau in één is ideaal voor jongens en meisjes. De ruime opzet met mooie zwarte steigerbuizen zorgt ervoor dat deze hoogslaper in vrijwel iedere kinderkamer past!


Let op: het bed word geleverd excl hout, matras en lattenbodem.

Levertijd: 2 - 3 weken

Garantie: 2 jaar
Exclusief hout, matras en lattenbodem.
€ 597,00 Excl. BTW € 722,37 Incl. BTW
 •  

  Scherp geprijsd

  Doe uw voordeel met onze aanbiedingen

 •  

  Eigen vestiging

  De Schutterij 20, 3905 PL Veenendaal

 •  

  Deskundig advies

  Onze experts staan voor u klaar

Productinformatie

Voor stoere kinderen! Welk kind wil het niet?

Lekker zijn eigen hoogslaper in de vorm van een huis met mooie ruimte onder het bed om te spelen of zelf in te richten? Deze stoere Tubedesign-hoogslaper met bureau in één is ideaal voor jongens en meisjes. De ruime opzet met mooie zwarte steigerbuizen zorgt ervoor dat deze hoogslaper in vrijwel iedere kinderkamer past! Andere lengte, breedte of hoogte? Deze originele hoogslaper is gemaakt in een formaat van: 239 cm hoog bij 209 cm breed en 98 cm diep. Geschikt voor een matrasmaat van 80 x 200 cm Door de modulaire opbouw van onze Tubedesign-meubels is het eenvoudig mogelijk om deze hoogslaper iets aan te passen in lengte, breedte of hoogte. Hiervoor kunt u contact op nemen met onze klantenservice.

In elkaar zetten is leuk! Bij ons geen honderden schroefjes en dikke montageboeken! Deze hoogslaper wordt als bouwpakket geleverd en is voorzien van een montagehandleiding. Tubedesign Deze stoere hoogslaper maakt onderdeel uit van het nieuwe interieurmerk Tubedesign. De Tubedesign-meubels zijn gemaakt van extra sterke zwarte steigerbuizen.

Let op: het bed word geleverd excl hout, matras en lattenbodem.

Google Ads CategorieOverige producten

Schrijf uw eigen review

Wacht a.u.b...