Steigerbuizen goud

Als u onze steigerbuis goud ziet, kunt u zich bijna niet voorstellen dat steigerbuizen vroeger alleen in de bouw gebruikt werden. Dit stijlvolle exemplaar zorgt dat uw meubels een chique uitstraling krijgen. Het gemak waarmee u de meubels in elkaar zet, laat zien dat iedereen ermee kan bouwen. U klikt de buizen simpelweg in elkaar met de koppelingen en schroeft ze vast. In combinatie met onze... Lees meer

Steigerbuizen goud
Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Gouden buis

Uiteraard leveren we de andere benodigdheden gelijk mee. Doordat wij een zeer compleet assortiment hebben, kunt u alles bij ons vinden. En dan ook nog eens van de allerbeste kwaliteit.

Perfecte uitstraling

De gouden steigerbuis is onze meest stijlvolle steigerbuis. Combineert u deze buizen met zwarte koppelingen, dan bent u gegarandeerd van een chique uitstraling. Combineert u ze met steigerplanken en een betonnen achtergrond, dan wordt het geheel hip en stijlvol. Uiteraard zijn er ook vele andere combinaties mogelijk.

Verschillende maten gouden buizen

Kies de juiste maat steigerbuis goud bij uw project:

• Steigerbuis goud Ø 27 mm (max. 6 meter)

Gaat u voor de subtielere of voor de robuustere variant? Voor beide varianten hebben we passende koppelingen in vele verschillende soorten.

Koppelingen voor de gouden buis

Door uw meubel van gouden steigerbuis te maken met koppelstukken, maakt u uw meubel nog meer eigen. Bij Steigerbuisgroothandel.nl vindt u vele verschillende soorten koppelingen in diverse kleuren en materiaalvarianten, dus er past altijd iets bij uw ontwerp:

• Koppeling wit mat

• Koppeling zwart

• Koppeling staal gegalvaniseerd

• Koppeling onbehandeld

• Koppeling aluminium

• Koppeling vierkant aluminium

Toepassingen gouden buizen

Met de gouden buis kunt u alles maken wat u maar wilt. Een in het oog springende kast en een handige, stijlvolle bijzettafel zijn enkele voorbeelden. Samen met steigerhout maakt u er persoonlijke prachtmeubels van. Deze buizen zijn niet geschikt voor metalen kledinghangers, dit kan de gouden laag namelijk beschadigen.

Kwalitatief goud

Zoals al onze producten zijn ook de gouden buizen kwalitatief perfect. Weet u al precies wat u gaat maken en welke maten gouden buis u nodig heeft? We zagen alle steigerbuizen voor u op maat.

Gouden service

Wij vinden dat u een gouden service verdient. Daarom staan we op werkdagen voor u klaar om u te helpen. Wat voor vraag u ook heeft, u kunt altijd terecht bij de klantenservice. We helpen u de juiste materialen bestellen, kunnen een meubel voor u ontwerpen enzovoort.