Rondhout Grenen

3 artikel(en)
3 artikel(en)

Rondhout

Naast de ruime collectie steigerbuizen vindt u bij ons ook houten palen. We bieden alles wat u nodig heeft voor het bouwen van onder andere meubels. Maak bijvoorbeeld een kast van houten palen rond met steigerbuis koppelingen en steigerhout. Of ontwerp uw eigen kapstok van rondhout die in een bepaalde hoek past. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp? We staan direct klaar. Alleen even met 0318 - 50 42 81 bellen en het is geregeld.

Rondhout kopen? Voordeliger dan bij ons vindt u het niet. We bieden topservice en zagen de ronde houten palen voor u op maat.

Rond hout

Steigerbuizen, koppelingen, steigerplanken, betonpoeren en gereedschappen: zomaar een greep uit onze uitgebreide collectie in de online winkel. In onze one-stop-shop koopt u alles wat u nodig heeft om bijvoorbeeld een origineel meubel te maken. 

Mogelijkheden rondhout

Behalve voor de verschillende metalen steigerbuizen kunt u bij Steigerbuisgroothandel.nl ook terecht voor rondhout. Deze palen zijn niet hol vanbinnen, in tegenstelling tot al onze buizen. De mogelijkheden met deze houten palen zijn wel ook eindeloos. In combinatie met de robuuste koppelingen maakt u bijvoorbeeld eenvoudig een kapstok. Wilt u ook steigerhout gebruiken? Dan is een kast of tafel een leuke en bijzondere optie. Kijk vast even bij ons steigerhout om te ontdekken welke soort het beste bij u past.

Diameters en lengtes houten palen

De houten palen rond zijn bij Steigerbuisgroothandel.nl verkrijgbaar in drie maten:

• Rondhout grenen Ø 27 mm (max. 2,65 meter)

• Rondhout grenen Ø 34 mm (max. 4,2 meter)

• Rondhout grenen Ø 42 mm (max. 4,2 meter)

Hout in de juiste maat

Weet u al precies wat u gaat maken? Dan bestelt u de rond houten palen in exact de juiste lengte. Steigerbuisgroothandel.nl levert de palen namelijk tot op de millimeter nauwkeurig. Dit doen we ook bij alle verschillende soorten steigerbuizen.

Een vintage of modern effect

De ronde houten palen zijn gemaakt van blank vurenhout. Behandel de buizen met beits of wash voor een vintage of modern effect. U kunt ze natuurlijk ook een kleur geven. Of kiest u liever voor naturel?

Kwalitatief hout

Wilt u rondhout kopen? Bij ons vindt u de beste kwaliteit hout. Wij weten namelijk dat een meubel waar al uw creativiteit in zit en waar u tijd in heeft gestoken eindeloos mee moet gaan. De hoge kwaliteitsstandaard geldt voor alle materialen in onze winkel. U kunt dus met een gerust hart overgaan tot aanschaf.

Service

Ben u geïnteresseerd in het materiaal, maar weet u nog niet wat u wilt maken? Doe dan inspiratie op bij onze steigerbuis meubels. Wilt u iets speciaals, maar denkt u dat het u niet lukt om het zelf te bouwen? We maken graag een ontwerp voor u met rondhout. U geeft uw wensen door en we gaan met veel plezier voor u aan de slag. Onze klantenservice staat u hierover graag te woord: 0318 - 50 42 81 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur).

Wacht a.u.b...