Steigerbuizen vierkant staal gegalvaniseerd

2 artikel(en)
2 artikel(en)

Stalen buizen vierkant

Bij Steigerbuisgroothandel.nl koopt u niet alleen alle verschillende ronde steigerbuizen. We hebben ook een flink assortiment vierkante buizen. Onder andere de koker staal. Bestel deze direct met de bijpassende vierkante koppelingen en u heeft uw bestelling snel in huis. Vervolgens bouwt u met de stalen koker met gemak de meest bijzondere meubels. Wat dacht u van een door uzelf ontworpen en gebouwde eettafel of kapstok? Alles is mogelijk. Heeft u eerst vragen of wilt u advies? De klantenservice staat klaar om u te helpen. Haal snel de designer in uzelf naar boven!

Stalen koker

Met de gegalvaniseerde koker kunt u alle kanten op. Zo maakt u de perfecte meubels voor binnen, maar óók voor buiten. Eenvoudig maakt u alle verbindingen met de koppelstukken. Vastschroeven en klaar. Omdat we de gegalvaniseerde vierkante buizen voor u tot op de millimeter nauwkeurig zagen, is meubels maken kinderspel geworden. Heeft u toch hulp nodig? De klantenservice beantwoordt graag uw vragen en de professionals van de montageservice komen graag bij u langs om de stalen koker meubels in elkaar te zetten.

 

Kokerprofiel staal koppelingen

Om iedere hoek en verbinding te kunnen maken met de koker ijzer hebben we zeer veel verschillende soorten koppelstukken. Bekijk hieronder ons assortiment vierkante stalen buis koppelingen. Bestel deze direct bij de stalen kokerprofielen en u kunt uw designdroom de volgende dag al uit laten komen.

 

Soorten stalen kokerprofielen

Het kokerprofiel gegalvaniseerd is verkrijgbaar in de maat 25 x 25 x 2 mm. Naast de vierkante buis staal bieden we ook een ruime keuze andere kokers:

• Vierkante buis aluminium ⧄ 25 mm (max. 6 meter)

• Vierkante buis aluminium ⧄ 40 mm (max. 6 meter)

• Stalen verzinkte koker ⧄ 25 x 25 x 2 mm

• Zwarte koker ⧄ 25 mm mat (max. 3 meter)

• Onbehandelde koker ⧄ 25 x 25 x 2 mm

 

Toepassingen stalen buis vierkant

Met steigerbuizen kunt u alle kanten op. Daarnaast geeft de stalen koker een prachtige touch aan uw interieur. Ze geven een moderne, industriële look. Of ze zorgen juist voor een spannend contrast in een klassiek interieur. Daarnaast is het grote voordeel dat u het nieuwe meubel perfect op maat kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld een extra grote eettafel of juist een kleine smalle? Of heeft u een hoek in de hal waar geen standaardkapstok in past? Alles is vanaf nu mogelijk! Stalen koker kopen? Doe het direct.

 

Kwaliteit stalen koker

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg voor uw meubels. U wilt tenslotte dat ze eindeloos lang meegaan en duurzaamheid is ook zeer belangrijk. Bij Steigerbuisgroothandel.nl vindt de stalen koker alleen de allerbeste kwaliteit. Alles wat we verkopen is het beste van het beste.

 

Stalen buis vs. ijzeren koker

U kunt beter voor de stalen vierkante buis kiezen dan voor de ijzer kokerprofiel. Een stalen kokerprofiel is namelijk veel sterker en daardoor veiliger en duurzamer. Dit komt door het hogere koolstofpercentage in het kokerprofiel gegalvaniseerd.

Wacht a.u.b...