Uniek: u bedenkt en maakt het

Of het nu om een tafel, stelling, bank of een andere oplossing voor de inrichting van uw huis gaat, u krijgt het precies zoals u wilt, precies op de maat die u nodig heeft. Zo zet u uw ideeën om in uw eigen unieke design.

Onverwoestbaar mooi

Steigerbuizen en buiskoppelingen kunt u bestellen in verschillende uitvoeringen: verzinkt, zwart of aluminium. Allemaal zijn ze ijzersterk en onverwoestbaar mooi. Zo heeft de praktische oplossing die u bedenkt altijd die prachtige industriële uitstraling.

Scherp geprijsd

Al ruim 60 jaar is Steigerbuisgroothandel de grootste leverancier van voordelige steigerbuizen en buiskoppelingen in Nederland. We leveren direct aan u als particulier, zonder tussenhandel. Dat vertaalt zich voor u in scherpe prijzen.

Makkelijk bestellen

Bestellen in de webshop van Steigerbuisgroothandel.nl is heel simpel: in uw winkelwagentje leggen, afrekenen en klaar. Bij elk product staan maatvoering, een technische tekening en een duidelijke omschrijving, met daarin aanwijzingen voor eventuele combinaties.

Snel geleverd

Uw bestelling heeft u in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Kijk bij levertijden wanneer u uw bestelling precies kunt verwachten.

Advies van de experts in steigerbuizen

Bij Steigerbuisgroothandel kunt u rekenen op advies van experts, bij het ontwerp, de bestelling en de uitvoering. Dat kan dus inclusief of exclusief montage. U kunt ons altijd bellen en mailen als u vragen heeft. Wilt u dat wij de montage voor u verzorgen? Dan kan dat ook, kijk bij onze montageservice.