Vierkante buiskoppelingen

Vierkante buiskoppelingen

Moderne, strakke meubels maakt u eenvoudig met vierkante steigerbuizen die u gebruikt in combinatie met vierkante buiskoppelingen. Dit geeft ieder interieur een industriële look, zowel thuis als op kantoor. Voor het eenvoudig en snel koppelen van deze buizen gebruikt u vierkante buis verbindingen. Die hebben wij in verschillende materialen, maten en kleuren. Maak er bijvoorbeeld een stoer bureau of flinke boekenkast mee waar u jarenlang ijzersterk plezier van heeft. En bestelt u voor 15.00 uur, dan heeft u de vierkante buiskoppelingen morgen al in huis! Onze klantenservice staat natuurlijk klaar voor uw vragen.

Diameters vierkante buiskoppelingen

Steigerbuisgroothandel.nl heeft een groot assortiment vierkante koppelingen. Hiermee verbindt u moeiteloos de vierkante steigerbuizen. U schuift de buis in de buisklem, draait deze vast met een inbussleutel en u bent klaar. Wij hebben de vierkante buiskoppelingen op voorraad in de diameters 25 millimeter en 40 millimeter.

Materiaal verbindingsstukken vierkante buis

Natuurlijk wilt u bij uw vierkante steigerbuis een bijpassende vierkante buiskoppeling van hetzelfde materiaal. Zo koppelt u aluminium vierkante steigerbuizen naadloos met vierkante aluminium buiskoppelingen. Wij hebben een ruime collectie verbindingsstukken, met daarin:

De gegalvaniseerde buiskoppelingen en steigerbuizen zijn bestand tegen roest en kunnen dus gebruikt worden voor het maken van tuinmeubilair.

Beschikbare soorten vierkante buiskoppelingen

Onze groothandel beschikt onder andere over de volgende soorten vierkante buiskoppelingen: T-stukken, haken, kniestukken, kruisstukken, voetplaten, scharnieren en leuningdragers. In combinatie met vierkante steigerbuizen en bijvoorbeeld houten tafelbladen maakt u met vierkante koppelingen trapleuningen, tafels, kasten, banken of wat u maar wilt. Stevig en met een persoonlijk en tijdloos design.

Steigerbuizen passend bij vierkante koppelingen

Passend bij de vierkante buiskoppelingen hebben we vier soorten vierkante steigerbuizen in huis, in verschillende materialen en kleuren:

  • Vierkante zwarte steigerbuizen in diameter 25 en 40 mm
  • Gegalvaniseerde vierkante buizen in diameter 25 en 40 mm
  • Vierkante aluminium buiskoppelingen in diameter 25 en 40 mm
  • Vierkante kokers van onbehandeld staal

De steigerbuizen hebben een minimale lengte van 50 millimeter en een maximale lengte van 3 of 6 meter. We zagen deze precies op maat voor u.

Hoge kwaliteit vierkante buiskoppelingen

Wij nemen de kwaliteit van onze producten heel serieus. Al meer dan 60 jaar zijn we de grootste leverancier van hoogwaardige steigerbuizen en buiskoppelingen in Nederland, waaronder vierkante buiskoppelingen. We geven u al die tijd al producten van topkwaliteit die veiligheid garanderen. Niet alleen steigerbuizen- en koppelingen maar ook ready-made meubels die u alleen nog maar in elkaar hoeft te zetten.

Service van Steigerbuisgroothandel.nl

Naast de kwaliteit van onze producten staat ook service hoog in ons vaandel. Zo zagen we bestelde steigerbuizen op de millimeter nauwkeurig op maat voor u. Dit maakt het klussen nog makkelijker. Ons montageteam komt desgewenst bij u thuis om de door u ontworpen meubels vakkundig in elkaar te zetten. Heeft u nog vragen? Onze ervaren monteurs geven nuchter montage-advies en staan klaar voor uw vragen over onder andere vierkante buiskoppelingen, zowel telefonisch als via de mail. Bovendien hanteren we zeer scherpe prijzen en leveren we snel aan zowel particulieren als groothandel.

Wacht a.u.b...